berbel – gøre god ting bedre!

berbel har revolutioneret emfangenes funktionsmåde. Grundlagt i 2001 har berbel med egen forskning, innovative ideer og en stor portion lidenskab sæt nye kvalitetsstandarder mht. funktionalitet og design. Yderst stillegående emfang uden filter – det findes kun hos berbel. 

<text-small>berbel</text-small> <strong>virksomheden</strong>

Data og fakta

berbel Ablufttechnik GmbH er en global agerende virksomhed med beliggenhed i den tyske by Rheine/Westfalen. Siden december 2012 er berbel et 100-procents datterselskab af WESCO Gruppe, specialisten for ventilationsteknik, som har sæde i Schweiz. Ved hjælp af det koncentrerede knowhow opstår værdifulde synergieffekter inden for forskning og udvikling. Resultatet er fremtidsorienterede ventilationskoncepter i køkken, opholdsrum, som begejstrer kunder i hele verden.

Få mere at vide
Bæredygtig, høj kvalitet, <strong><text-small>berbel</text-small>!</strong>

Bæredygtig, høj kvalitet, berbel!

Alle berbel emfang udvikles og produceres i Tyskland. berbel anvender udelukkende højkvalitets råmateriale som antimagnetisk ristfrit stål, brudsikkert glas, EC-ventilatormotorer og betjeningselementer fra tyske kvalitetsproducenter. Hermed er man hos berbel fremragende forberedt til særlig høje kvalitetskrav. Emfangene opfylder de højeste sikkerhedsstandarder i private køkkener. Intet fedtfilter, ingen brandfare! Med berbel slår du altid koldt vand i blodet.

Få mere at vide