berbel Vertikalemfang

Madlavning med et godt hoved. Berbel vertikalemfang sørger for, at du kan holde øje med det væsentlige under madlavningen. Yderste støjsvag og særdeles effektivt gør de deres arbejde. Ved siden af sætter emfangene med deres usædvanlige design accenter over kogepladen. Til alle, der i køkkenet lægger vægt på individualitet og at have hoved frit!

Vertikalemfang Glassline DK

Medrivende effekt

Vertikalemfang Ergoline 2

Ergonomisk toppræstation

Vertikalemfang Formline

Industrielt design møder teknik.

Vertikalemfang Smartline

Gennemprøvet kombineret med nyt

berbel sørger for et frirum til madlavning
Hoved frit til kreativiteten! Vertikalemfang i høj kvalitet fra berbel gør det muligt. Selv ved mindre køkkenturbulenser bevarer du overblikket. Desuden er det nemt at rense emfangene – det kan ikke være bedre! Kvalitativt overbeviser de med deres stabile legeme i rustfrit stål, effektiv, støjsvag EC-motor og den nye BackFlow-teknologi (alt efter model), som forhindrer, at der dannes kondensvand på dekorglasset.
Køkkenfester med flair
Vertikalemfangene er meget stillegående: Med de energibesparende CE-ventilatormotorer er emfange fra berbel yderst støjsvage. berbel vertikalemfang yder det bedste ved recirkulation eller udblæsning. Kodepladebelysningen med moderne LED'er sørger for en stemningsfuld atmosfære. Så der er fri bane for hyggelige køkkenfester!