berbel Udtræksemfang

Især i kompakte køkkener kan emfang fra berbel udspille sin styrke. De fås både som fast indbygningsvariant og som Lift-udførelse. Alt efter model kan der vælges mellem recirkulation og udblæsning. berbel udtræksemfang byder på et maksimum af fleksibilitet i bedste kvalitet.

Udtræksemfang Glassline

Stilfuld energisk

Udtræksemfang Firstline Touch

klassisk elegance

Udtræksemfang Firstline

Bare kraftfuldt

Udtræksemfang Firstline Unseen

Kompakt design

Perfekt emfang i små køkkener
Hvis man vil være kreativ ved madlavning, skal man kunne stole på stærke køkkenhjælpere. berbel leverer løsningen med ydelsesstærke emfang, som f.eks. udtræksemfang uden fedtfilter. Recirkulationsemfang arbejder stille og kan nemt rengøres. Ved udblæsning eller recirkulation er de yderst effektive. Takket være deres flade form smyger udtræksemfang sig som en manglende del af et puslespil mod overskabet. Og det hele ved behagelig LED-belysning. Takket være den pladsbesparende indbygningsmåde er der endnu meget plads til en krydderireol i overskabet.

Usynlige hjælpere 
Funktionerne på de ydelsesstærke og støjsvage udtræksemfang fra berbel giver plads til individuel køkkendesign. Udtræksliftemfanget Moveline forsvinder fuldstændig op i skabet og viser sig på knaptryk. Hvis man kan lide det offensivt, så er udtræksemfangene Glassline eller Firstline Touch et godt valg. Høj ydelse på lille plads byder også udtræksemfanget Firstline. Med EcoSwitch-teknologien skifter du alt efter madlavningssituation og vejrforhold mellem recirkulation og udblæsning. Det er især i lavenergihuse en energibesparende og samtidig effektiv luftrensning.  berbel har udvalget – du må bestemme!