Murkasse

Energibesparende murkasse

Teknisk raffineret, optisk tiltalende og højkvalitets forarbejdning: berbel murkassen er en perfekte afslutning for ethvert udblæsningsrør. Når der tændes for emfanget åbnes murkassen automatisk og lukkes ligeledes automatisk, så snart emfanget slukkes. Således blæses ingen værdifuld varme ud. For et fremragende køkkenklima! nbsp;

Varianten

Varianten

Yderligere informationer om designet
 Murkasse

Robust udblæsningssystem

I lukket tilstand overbeviser berbel murkassen med en fremragende isoleringsevne på 0,95 W/m2K – det svarer ca. til en 3-lags energirude eller et 24 cm tykt murværk med mindst 6 cm isolering. I kombination med berbel udblæsningsrør og et berbel emfang med EcoSwitch-funktion kan der således spares op til 50 procent energi. Og en passant forbliver luften ren, og generende lugte kommer ikke ud i de andre rum.

Yderligere informationer om funktionerne
Planungshinweise
  • Indbygningsmål for BMK-F: 325 mm
  • Indbygningsmål for BMK-L: 325 mm; ved brug af en 90° bue + 100 mm; planlæg ved brug af et overgangsrundrør til fladkanal +250 mm
  • Ved brug af en BMK-Z med en BMK-L kræves en vindueskontaktafbryder 1002265 til at forbinde begge enheder
  • BMK er motorstyret og har brug for en ekstern strømforsyning – stikkontakt i en omkreds 1 m eller forlængerkabel (se tilbehørsanbefaling)
  • Anvend kun rør med glat indvendig overflade/ stive plastrør. Ved brug af flex- eller spiralrør opstår effektnedsættende (- 40%!) luftturbulenser. Vi anbefaler, at udskifte eksisterende flex-/spiralrør.
  • Monteringsmateriale (skruer/plugs) skal tilkøbes alt efter facademateriale.
  • Murkassens standby-værdi er ca. 0,3 Watt
  • nødvendige kernehuller:
   BMK 150 mm Ø: min. 162 mm
   BMK 125 mm Ø: min. 137 mm
Gebrauchs- und Montageanleitung Mauerkasten für Abluftsysteme

Gebrauchs- und Montageanleitung Mauerkasten für Abluftsysteme
pdf – 9.41 MB

berbel BMK 150

berbel BMK 150
tif – 16.30 MB

berbel BMK 150

berbel BMK 150
tif – 16.26 MB