berbel Loftliftemfang

De frit hængende loftliftemfang fra berbel udmærker sig ved svævende elegance. Med et tryk på knappen glider de blidt ned fra loftet hen mod kogepladen og udfolder der i optimal afstand til kogepladen en fulde berbel kraft: For ren luft og et frit hoved. Som funktionelt lysobjekt og med udmærket design gør de en god figur i moderne køkkener.

Loftliftemfang Skyline Edge

Slank og vægtløs

Loftliftemfang Skyline Edge Sound

Fantastisk Teknik perfekt kombination

Loftliftemfang Skyline Edge Light

Lysende emhætte

Loftliftemfang Skyline

Lys og uden hjørner

Loftliftemfang Skyline Frame

Skyline viser profil

Loftliftemfang Skyline Round

En rund ting

Kør bare ned
De frit hængende berbel emfang skaber opmærksomhed i hvert henseende. Holdt af wirer hænger de frit over kogeøen. Styret via fjernbetjeningen, kører emfanget i den ønskede position. Særdeles overbevisende er ydelsen i recirkulationsmodus. Det effektive recirkulationsfilter fra berbel renser luften for mados med en effekt på 97%. Det er næsten lige så godt som på et emfang med udblæsning.

Ren luft, rund sag
De støjsvage emfang i Skyline-serien er samtidig lysobjekt er med LED-effektbelysning. Det højdejusterbare emfang kan nemt rengøres. Ligeledes smart: Emfanget er yderst støjsvag. Med loftliftemfanget Skyline Round bliver luftrensningen i køkkenet til en rund sag. Det udspiller sine styrker med LED-belysning i høj kvalitet og minimal støjudvikling.