berbel Indsatsemfang

Med indsatsemfanget tilbyder Berbel et rigtigt alternativ til de traditionelle emhætter. Meget enkel at installere, og klar til brug! Fremstillet af rustfrit stål, der er meget robust og perfekt bearbejdet. Vedvarende effektiv luftrensning. Du vælger selv hvordan den skal monteres. Forsvinder helt i bunden af et overskab eller i emhættekassen til væggen. Kan også anvendes i en niche over kogepladen.

Indsatsemfang Firstline

Usynlig kraft

Luftrensing i perfektion
Indsatsemfanget Firstline fra berbel skjuler sig i overskabet eller i den individuelt designede emhættekasse. Takket være den diskrete størrelse giver den mulighed for at realisere mange forskellige ideer. Ventilatoren er kraftig, fremstillet komplet i rustfrit stål - det næsten usynlige berbel Indsatsemfang er den perfekte køkkenhjælp til dem, der elsker en meget diskret løsning.
Et stille emfang
Den enkle rengøring giver den bedste komfort i køkkenet. berbel tilbyder meget forskelligt tilbehør til indsatsemfanget, hvilket giver dig mange muligheder i valget af din installation. Kan leveres med intern ventilator eller uden ventilator og derved kombineres med enten en ekstern ventilator eller en udendørs ventilator. Ved at anvende en ekstern- eller udendørs ventilator kan støjen sænkes. berbel indsatsemfang virker i både recirkulations- og udblæsningstilstanden. For en effektiv luftrensning, når det er nødvendigt.