berbel Bordemfang

berbel bordemfang Moveline hviler i bordpladen bag kogepladen. Hvis der er brug for det, dukker den op efter et tryk på knappen og hælder sig med perfekt afstand for en særlig god indsugning af al den mados, der stiger op over pander og gryder. Takket være det intelligente berbel princip forsvinder opstigende lugte og hårdnakket mados helt hurtigt ud af køkkenet. Lugt selv!

Bordemfang Moveline

Diskret og kraftfuldt

Dykke op, rense luften, dykke ned
Forsænkbart emfang – det findes kun hos berbel! Ingeniørerne har med bordemfanget Moveline udviklet et emfang, som er anbragt under bordpladen og forener mange intelligente funktioner. Kogepladeudsugningen er ikke synlig ved første øjekast – berbel bordemfanget venter bag kogepladen. Største fordel i forhold til et kogepladeventilator hhv. bordventilator er den perfekte absorbering af mados og den gode belysning af kogepladen.
Let og stillegående
Under madlavning aktiveret via sensor-touch-betjening kører det flade emfang op og læner sig hen over kogepladen. Her opsuger den i den optimale position stegeos og generende lugte. Ikke kun det stillegående emfang overbeviser, men også den nemme rengøring af emfanget, som køres ud af bordpladen. Den nye EC-motor og berbel princippet gør det muligt. Kondensvand på glaspladen – med berbel bordemfanget er det ikke længere et problem! Emfanget bliver således til en ren sag.