Mange Fordele- Enkelt berbel Princip

For at Spaghetti aglio e olio, grydesteg med løg og fiskeragout altid efterlader et godt indtryk hos dig og dine gæster, har berbel udviklet det patenterede berbel princip. Utrolig enkelt funktion, virkningsfuld effekt. Permanent højeste effekt ved fedtabsorbering uden at sugekraften forringes, yderst støjsvag drift, nem rengøring og bedste forarbejdning med patenteret teknik, filtrering uden filter – det kan kun de støjsvage berbel emfang. Hvilke fordele du kan nyde med berbel emfang i hverdagen, kan du læse her:

Vedvarende Høj Fedtabsorbering

Ingen fedtaflejringer på møbler og køkkengrej. berbel princippet anvender ingen forstyrrende fedtfiltre, der tilstoppes med tiden og således reducerer ydelsen. Således opnår berbel emfang også i mange år en vedvarende høj fedtabsorbering. Det glæder dit køkken - vedvarende.

Stille og Energibesparende

Ydelsesstærk og stillegående emfang – hos berbel ingen modsigelse! Uden strømningsmodstande gennem metalfiltre arbejder vores emfang med mindre og dermed energibesparende og stillegående EC-ventilatormotorer. Ventilatoren i et berbel emfang behøver ikke at kæmpe imod tiltagende modstand fra tilstoppede fedtfiltre. Selv efter mange ganges madlavning nyder du berbel emfangets store løbero. Her er der plads til stille samtaler med dine gæster eller til at se fjernsyn under madlavning.

Nem rengøring til vedvarende hygiejne

Vippe op, viske, rent. Dryppakken i højkvalitets rustfrit stål er legende nemt et rense og kan om nødvendigt tages helt ud. Vores tip: Rens sammen med kogepladen også emfanget efter madlavning. Så er særlig nemt, fordi fedtet endnu ikke har sat sig fast. Men du kan også vente og så gøre det gøre det engang imellem. Også efter flere gange madlavning er den glatte ståloverflade nemt at rense.

Helt stor ved Recikulering

Afgørende for en høj absorbering af lugten ved recirkulation er et recirkulationsfilter i høj kvalitet.  berbel recirkulationsfiltre har et særlig stort stor volumen og er fyldt med op til 4 kg aktivt kul. Dette sørger for en virkningsgrad på 97% ved lugtabsorbering (iht. DS/ EN 61591). Dette svarer næsten til værdien for en emfang med udblæsning. Aktiv kulfiltrene er særdeles holdbare, ca. 2-3 år. For at udskifte det efterhånden mættede aktive kul, fås den miljøvenlige berbel genpåfyldningspakke. Filterhuset udskiftes ikke, kun det aktive kul. Det skåner både miljøet og husholdningskassen. For endnu mere komfort anbefaler vi det regenerative recirkulationsfilter permalyt ® - det er selvrensende via en termokatalytisk metode og desuden certificeret af TÜV Rheinland for dens levetid og vedvarende filtreringsvirkning.

Garanteret bedste kvalitet
5 års garanti

En berbel emfang fremstilles udelukkende af de bedste komponenter. Moderne EC-ventilatormotorer fra en førende tysk producent, brudsikkert glas, rustfrit og antimagnetisk rustfrit stål, holdbare LED'er og kapacitive betjeningsfelter, som reagerer selv ved berøring med våde fingre. Disse komponenter monteres med præcist håndværk "Made in Germany" i vores manufaktur i Rheine til en berbel emfang. Hver dag opfylder vi vores kvalitetskrav på ny og giver derfor en 5-års-garanti* på alle vores produkter – med stor stolthed!   

til garantibetingelserne

Sikkerhedplus

Tilstoppede fedtfiltre og fedtaflejringer i kanalerne er let antændelige belægninger. Hvis der opstår en brand på kogepladen kan konventionelle fedtfiltre accelerere branden. berbel bruger både seler og livrem mht. brandbeskyttelse. Fordi der ikke anvendes konventionelle fedtfiltre, er der ingen brandfare. Desuden er berbel emfang fremstillet i ikke brændbart rustfrut stål. Til udblæsningskanalerne anvendes et kadmiumfrit, slagfast plastmateriale, som er selvslukkende. Vores produkter er omfattende kontrolleret af Wilhelm-Jost-Institut og hhw Ingenieurgesellschaft. Resultatet: berbel emfang opfylder de højeste sikkerhedskrav i private køkkener.