berbel Loftliftemfang

De frit hængende loftliftemfang fra berbel udmærker sig ved svævende elegance. Med et tryk på knappen glider de blidt ned fra loftet hen mod kogepladen og udfolder der i optimal afstand til kogepladen en fulde berbel kraft: For ren luft og et frit hoved. Som funktionelt lysobjekt og med udmærket design gør de en god figur i moderne køkkener.

Loftliftemfang Skyline Edge

Slank og vægtløs

Loftliftemfang Skyline

Lys og uden hjørner

Kør bare ned
De frit hængende berbel emfang skaber opmærksomhed i hvert henseende. Holdt af wirer hænger de frit over kogeøen. Styret via fjernbetjeningen, kører emfanget i den ønskede position. Særdeles overbevisende er ydelsen i recirkulationsmodus. Det effektive recirkulationsfilter fra berbel renser luften for mados med en effekt på 97%. Det er næsten lige så godt som på et emfang med udblæsning.

Ren luft, rund sag
De støjsvage emfang i Skyline-serien er samtidig lysobjekt er med LED-effektbelysning. Det højdejusterbare emfang kan nemt rengøres. Ligeledes smart: Emfanget er yderst støjsvag. Med loftliftemfanget Skyline Round bliver luftrensningen i køkkenet til en rund sag. Det udspiller sine styrker med LED-belysning i høj kvalitet og minimal støjudvikling.