berbel emfang til alle

Drømmer du om et nyt køkken? Eller er dit gamle emfang for støjende og ikke kraftigt nok? Vil du montere en berbel emfang i dit lille køkken? Eller bygger du lige dit drømmehus med åbent køkken? Ligegyldigt, hvordan dit perfekte køkken ser ud, med et berbel emfang er den fuldkommen.

Vertikalemfang

Madlavning med et godt hoved. Berbel vertikalemfang sørger for, at du kan holde øje med det væsentlige under madlavningen. Yderste støjsvag og særdeles effektivt gør de deres arbejde. Ved siden af sætter emfangene med deres usædvanlige design accenter over kogepladen. Til alle, der i køkkenet lægger vægt på individualitet og at have hoved frit!

Loftliftemfang

De frit hængende loftliftemfang fra berbel udmærker sig ved svævende elegance. Med et tryk på knappen glider de blidt ned fra loftet hen mod kogepladen og udfolder der i optimal afstand til kogepladen en fulde berbel kraft: For ren luft og et frit hoved. Som funktionelt lysobjekt og med udmærket design gør de en god figur i moderne køkkener.

Bordemfang

berbel bordemfang Moveline hviler i bordpladen bag kogepladen. Hvis der er brug for det, dukker den op efter et tryk på knappen og hælder sig med perfekt afstand for en særlig god indsugning af al den mados, der stiger op over pander og gryder. Takket være det intelligente berbel princip forsvinder opstigende lugte og hårdnakket mados helt hurtigt ud af køkkenet. Lugt selv!

Udtræksemfanget

Især i kompakte køkkener kan emfang fra berbel udspille sin styrke. De fås både som fast indbygningsvariant og som Lift-udførelse. Alt efter model kan der vælges mellem recirkulation og udblæsning. berbel udtræksemfang byder på et maksimum af fleksibilitet i bedste kvalitet.

Indsats

Mit dem Indsatsemfang bietet berbel eine echte Alternative zu den bewährten Dunstabzugshauben. Schnell eingebaut, sofort einsatzbereit! Komplett aus Edelstahl gefertigt, ist er sehr robust und perfekt verarbeitet. Für effektive Luftreinigung zu jeder Zeit. Die Hülle bestimmen Sie selbst. Er verschwindet zum Beispiel nahezu unsichtbar im Oberschrank oder in der von Ihnen geplanten Ummantelung über dem Kochfeld.

Tilbehør

Hos berbel finder venner af den gode smag alt, hvad køkkenhjertet begærer. Rundt om vedvarende pålidelig fedtabsorbering byder emfangsproducenten berbel på højkvalitets tilbehør til alle emfang. Til emfangene har berbel et bredt udvalg af komponenter til effektiv luftrensning i programmet. Ligegyldigt, med hvilken type emfang du vælger. berbel – altid et godt valg!